Home » Mode » Tidsløs strik fra FUB Woman

Tidsløs strik fra FUB Woman

Vinteren er over os. Og er der noget bedre, end at være iført en lækker striktrøje med en kop varm kakao i hånden med veninderne? Så skulle det da lige være, at denne strik er fra FUB Woman. De er nemlig designerne bag helt enkle og dermed tidsløse strikitems, som du kan bevare i gaderoben vinter efter vinter. Materialerne er altid økologiske, hvad end der er benyttet uld eller bomuld til det færdige produkt. Og du kan dermed være sikret på topkvalitet hver gang.

Hos Husetnord.dk kan du tjekke deres fine items ud. Her kan du både finde skønne striktrøjer, nederdele såvel som fine strikhuer for at holde ørene varme i de kolde måneder, som vi befinder os i. Men lad dig endeligt ikke holde tilbage fra at bruge strik i månederne herefter. Deres striks er helt bevidst klassiske og simple i designet og i farvevalget, så du kan bruge dem hele året – også på en kølig sommeraften, hvis du skal have noget ud over sommerkjolen. Lækre materialer går nemlig aldrig af mode – heller ikke når sæsonen skifter.

Du kan vælge at shoppe på deres webshop nemt og hurtigt, hvor du får fri fragt ved køb for over 399 kroner, ligesom at du altid gratis kan få ombyttet dine varer. Er du mere til fysisk shopping, kan du dog også tage forbi butikken, som er beliggende på Middelgade 5-7 i Randers, hvor butikken med glæde vil hjælpe dig med det, du måtte være på udkig efter. Tøv heller ikke med at føg Huset Nord på Instagram for at blive inspireret og opdateret på de nyeste styles fra FUB Woman, men selvfølgelig også fra deres brede udvalg af andre lækre brands så som Rue de Femme, Bisgaard, Meraki. Alt er nøje udvalgt til den kvalitetsbevidste shopper.