Home » Økologisk undertøj » Vær god ved dit barn, dig selv og miljøet
Vær god ved dit barn, dig selv og miljøet

Vær god ved dit barn, dig selv og miljøet

Økologisk tøj til både børn og voksne har efterhånden fundet vej til rigtig manges garderober og hjem, for vi er blevet langt mere bevidst omkring vores miljø, sundhed og den belastning, der er i produktionen af vores tøj. Specielt er økologisk undertøj til vores små kære et hit, da vi ikke vil gå på kompromis, når det kommer til vores børns velvære. De skal have det godt, og tanken om, at dit barns undertøj giver en irriteret barnenumse eller eksemramt mave på grund af de forskellige tilsætningsstoffer, som tøjet bliver produceret ved, kan være ret så slem. Men har du også tænkt på de forhold, som vores miljø bliver udsat for, hver gang almindeligt tøj eller undertøj bliver produceret – og som vi er med til at støtte, når vi køber det?

Udskifter du til en økologisk variant, vil du opleve en klar forskel og samtidig gøre noget godt for miljøet.  Derfor er det heller ingen overraskelse, at bæredygtighed, økologi og sundhed er tre yderst vigtige faktorer for os i vores indkøbsvaner. Så vil du være god ved både dit barn og dig selv og samtidig gøre noget godt for miljøet? Så skal du fylde klædeskabet med undertøj lavet af 100% økologisk bomuld.

Ren glæde til dit barn
Økologisk undertøj er lavet af 100% økologisk bomuld eller en kombination af økologisk uld og silke, der er helt uden kemi. Undertøjet er i en utrolig lækker kvalitet med høj komfort, der skåner dit barn for tilsætningsstoffer. Alt økologisk undertøj kan vaskes på op til 40 grader og kommer fra de certificerede økologiske tøjproducenter Iobio, Engel og Müsli. Her kan du være sikker på, at undertøjet er fremstillet i GOTS-certificeret bomuld og  derfor er helt økologisk.

Undertøj i lækker kvalitet og design
Bare fordi undertøjet er økologisk, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med udseendet, for selvom det skal gemmes væk under andet tøj, skal det stadig være pænt. Hos Iobia finder du undertrøjer og underbukser til både drenge og piger i ensfarvede eller stribende designs lavet af 100% økologisk bomuld. Vil du derimod forkæle dit barn med ekstra komfort, så prøv Engels undertøjsserie af 70% økologisk uld og 30% silke. Undertøjet vil holde dit barns kropstemperatur tempereret og tør på samme tid, da kombinationen af uld og silke sørger for, at fugten bliver absorberet i stoffet.

Lækkerhed og høj kvalitet kan sagtens gå hånd i hånd med bæredygtighed, så vær god ved dit barn og dig selv, og skån miljøet.