Home » Computer » Windows 10 – en fantastisk brugeroplevelse

Windows 10 – en fantastisk brugeroplevelse

Hvor meget bruger du din computer? Svaret er nok, at du ligesom så mange andre, bruger din computer mange timer hver uge, hvad enten det er på arbejde, i skolen eller privat. Derfor er det ikke ligegyldigt, at dit styresystem er nemt, brugervenligt og lækkert.

Med Windows 10 fra SoftwareNow.dk får du et styresystem, der kan få dig til at føle dig som lidt af en computerekspert. Du finder hurtigt ud af at bruge både nye og gamle funktioner med Microsofts’ nyeste styresystem. Menuen Start er tilbage i udvidet form og med mere indbygget sikkerhed, designet er lækkert, og den nye browser, Microsoft Edge, er effektiv og nem at bruge.

image-1

Brugervenlighed, sikkerhed og kvalitet til en fantastisk pris

Med Windows 10 får du mulighed for at arbejde effektivt og danne overblik. Du kan tilpasse menuen ved at fastgøre det, du vil have hurtig adgang til. Du får også mulighed for at have flere opgaver åbne i én visning, så du kan få overblik over dine opgaver og løse dem hurtigere.

Hos SoftwareNow.dk får du desuden styresystemet til en yderst fordelagtig pris. Lige nu sparer du 51 procent, hvis du køber Windows 10 på hjemmesiden.

SoftwareNow.dk tilbyder dig

  • Hurtig levering. Windows 10 og alle andre produkter fra SoftwareNow.dk tilbydes som download, så du har produktet indenfor 2 minutter. Windows 10 er nem at installere på din computer eller Mac.
  • Online support. Dygtige medarbejdere sidder klar til at svare på dine spørgsmål på mail og chat.
  • 5-stjernet service. SoftwareNow.dk har fem stjerner på trustpilot efter mere end 1000 anmeldelser, så du kan trygt regne med en fremragende service, når du handler på siden.

Vil du vide mere? Læs mere, og kontakt SoftwareNow.dk på hjemmesiden her.